Per què en Alumini hem escollit per a vostè les finestres K·LINE?

1
Volem per a vostè un interior
més lluminós ...
Des del menjador fins a l'habitació, més llum és més vida. Perquè res és més suau i més càlid que la llum natural, exigeixi als seus finestres que permetin entrar els raigs del sol.

La combinació finor / rigidesa inèdita en l'alumini permet realitzar fusteries de grans dimensions, amb més vidre o sigui més llum.
PuigSoler ha escollit K • Line perquè gràcies a la tècnica de fulla oculta, li oferim més del 82% de superfície envidrada o sigui 20% més que una finestra clàssica.

Full oculta
Gràcies a la finor del seu marc, en tancar, el full s'amaga després del marc.
Oberta o tancada, la seva finestra té el mateix aspecte.
Amb un marc també molt fi (només 60 mm visible des de l'exterior), es beneficiarà d'una màxima superfície envidrada.
2
Volem per a vostè el màxim
aïllament ...
Una habitació on un se sent a gust, és una estada amb una temperatura agradable. Un refugi per Vostè, un abric que el protegeix perfectament del fred, del soroll i de la humitat.

Equipades de sèrie amb trencament de pont tèrmic i d'un doble vidre amb aïllament reforçat (50% més aïllant que un vidre clàssic), les nostres fusteries li ofereixen un nivell de confort tèrmic molt superior a les normatives tèrmiques en vigor (RT 2000), certificades per les marques més exigents. PuigSoler ha escollit K • Line perquè és la primera finestra d'alumini que ha aconseguit la certificació NFCSTBat per la seva qualitat i la certificació ACOTHERM pel seu alt nivell d'aïllament. En matèria acústica i de seguretat, amb K • Line us proposem un aïllament personalitzat segons el nivell de confort desitjat.

Trencament de pont tèrmic completa (marc i fulla).
Els perfils interiors i exteriors de la fusteria estan aïllats entre si per un material (polyamida) que suprimeix qualsevol conducció de calor. Aquest trencament essencial elimina qualsevol condensació i sensació de fred. El trencament és completa: marc i fulla.

Vidre amb aïllament reforçat.
Aquest doble vidre té un tractament "baix emissiu plus" (amb una capa de protecció aïllant sobre una de les parets) que fa que sigui un 50% més aïllant que un vidre de cambra clàssic. Tots els nostres vidres tenen la certificació de vidres aïllants CEKAL.
3
Volem per a vostè finestres
més elegants ...
Igual que el mobiliari, les seves finestres formen part de la decoració interior, són un component del seu benestar.
Estan presents en la seva vida cada dia. Que siguin boniques no és un luxe És una prioritat!

PuigSoler en alumini ha escollit K • Line perquè és un creador de finestres de disseny per excel·lència, ha apostat per l'estètica creant una finestra tan discreta com elegant. Les nostres fusteries participen de l'harmonia interior i exterior de casa, tant en obra nova com en rehabilitació.
I quan aquesta elegància es combina amb un domini perfecte del concepte "fabricació a mida", l'alumini es converteix en el producte de la seva imaginació: sol, en conjunt, en petit o gran format, en forma de trapezi o corbat ... Deixeu que s'expressi la seva creativitat.

L'alumini, material de disseny.
Dotat d'un coeficient forma / resistència sense precedents, l'alumini és molt més emmotllable que altres materials. Aquesta característica ens permet donar-li formes més grans i originals per obtenir una de les fusteries més esveltes del mercat.
4
Volem per a vostè unes finestres del
color que més li agradi ...
Les finestres que millor s'ajusten a les seves preferències, són finestres amb colors atractius ... Les hi oferim, ja sigui per distingir o per integrar al seu entorn.
Vostè és qui decideix ... no el seu pressupost.

PuigSoler amb K • Line li proposa una elecció entre 27 colors a escollir, lacats ral, texturats, efecte fusta, anoditzats, per personalitzar la seva casa o integrar al seu entorn. Li ofereix també l'opció bicolor, sense cost addicional per a vostè.

L'alumini, el material del color.
Sense manteniment especial (un drap humit és suficient), l'alumini és la millor garantia d'un color que es manté perfecte, gràcies a la tècnica del termolacat (projecció de partícules acolorides en l'alumini brut abans de posar al forn).
Per millorar el seu acabat, els nostres perfils d'alumini segueixen els criteris més estrictes de la CADENA QUALITAT ALUMINI, es beneficien d'un termolacat de qualitat QUALICOAT i, de forma sistemàtica, d'un tractament QUALITAT MARINA.
5
Ja tenim la millor finestra?
Podríem dir que sí, ja que els assaigs de laboratori així ho demostren i ens ho certifiquen.
Tots els organismes oficials i no oficials relacionats amb el món de la finestra, coincidim que part important del que ha guanyat la finestra en materials i tecnologia, ho perd en la instal·lació.
6
Per què només amb l'equip d'instal·ladors de PuigSoler?
Perquè el director tècnic d'instal·lacions de PuigSoler té més de 28 anys de dedicació, té formació específica en conductivitat tèrmica i acústica.

Perquè els nostres instal·ladors passen permanentment per cicles de formació tècnica i relacional.

Perquè PuigSoler té rigorosos protocols d'actuació.

Perquè les finestres PuigSoler no només han de ser excel·lents a la fàbrica i a la botiga, també han de ser excel·lents i rotundament eficients a casa del client.
Puigsoler sempre amb els millors:
  • Schüco
  • K·Line
  • NAZAN
  • Guardian Sun
  • Climalite Plus
  • SOUDAL
© Puigsoler, SL 2023 | Francesc Moragas, 1 - Montgat 08390 Barcelona | tel 93 469 43 43 - 640 565 059
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei, en funció dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació aquí .